Over Anita

Haarstudio Anita

Hallo ik ben Anita Metz en eigenaresse van Haarstudio Anita. Al meer dan 25 jaar heb ik mijn eigen kapsalon en vind het nog steeds een prachtig vak. Omdat ik iedere klant na een knip- of stylebeurt blij en tot in de puntjes verzorgd zie vertrekken. Dat is mijn uitdaging en voldoening iedere dag weer.. Veel klanten van ons klagen nogal eens over grote kapsalons. Ze vinden het daar al snel massaal, koel en onpersoonlijk. Onze haarstudio vinden ze echt een verademing. Hier vinden ze wel de warme ambiance en persoonlijke aandacht die ze zoeken. Ik hoor wel eens van klanten: het voelt hier gewoon goed. Veel van mijn klanten komen al jaren bij me en hechten veel waarde aan een stukje persoonlijk advies. Want je haar draag je tenslotte iedere dag en daar mag best wat meer aandacht aan besteed worden. Dan wil je dat jouw kapster je kent en rustig de tijd neemt om je te adviseren over het model en hoe je het thuis het beste kan stylen. Van een kapsel waar je je zelf goed bij voelt krijg je zelf vertrouwen en steek je gewoon veel beter in je vel.

Iets te vieren?
Bij Haarstudio Anita ben je aan het juiste adres voor een feestelijk kapsel. Of het nu klassiek of trendy moet zijn, wij hebben voor alle gelegenheden het perfecte kapsel.

Kleur is in!
De wereld van kleuren kent voor ons geen grenzen. Of het nu om een tijdelijk kleurtje gaat of om verven, coupe soleil of lowlights, wij zijn er in gespecialiseerd. Wij vinden het leuk om je te adviseren.

Mannen! 
Ook voor mannen gaan wij veel verder dan alleen knippen. De eerste grijze haren? Wij hebben de oplossing om je jeugdigheid te laten houden.